Ihana_Helsinki_c_Petri_Anttila__I4A6202.jpg
 

 

Ihana Helsinki 24.-27.5.2018

 

Seuraa kukkaa ja löydä Ihana Helsinki!

 
 

Seitsemäs Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali järjestetään 24.–27.5.2018. Tapahtuman osallistujat ja ohjelma on nyt julkistettu. Tervetuloa mukaan!

 

IHANA HELSINKI KUTSUU KESKUSTAANHelsinki on ihana! Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali järjestetään vuosittain toukokuussa.

Ihana Helsinki kutsuu tutustumaan ydinkeskustan monipuoliseen tarjontaan, uusiin ja kiinnostaviin asioihin ja mahdollisuuksiin. Se ilahduttaa kaupunkilaisia ja turisteja ihanilla kukkateoksilla ja juhlistaa kevään ja kesän saapumista kaupunkiin. Ihana Helsinki haluaa esitellä ydinkeskustan liikkeitä, kauppakeskuksia, putiikkeja, ravintoloita, kahviloita, museoita ja muita toimijoita.

Tule keskustaan, kun se on parhaimmillaan!

Elävä ja monipuolinen keskusta on tärkeä sen toimijoille, kaupunkilaisille sekä turisteille - tervetuloa tutustumaan! 

Seuraa somessa:
www.facebook.com/ihkustadi
www.instagram.com/ihanahelsinki

 
 
 

EuroParkin pysäköintietu Ihana Helsingin aikana 25.–26.5.

EuroPark tarjoaa ainutlaatuisen pysäköintiedun Ihana Helsingin yhteydessä! Ohjeet edun hyödyntämiseen ja QR-koodin, joka oikeuttaa maksuttomaan pysäköintiin EuroParkin P-CityForum, P-Kamppi, P-Eliel tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa, löydät EuroParkin sivuilta http://www.europark.fi/ihana-helsinki/. Ihana Helsinki! -kampanja on voimassa perjantaista lauantaihin 25.5.2018 klo 15 – 26.5.2018 klo 19. QR-koodin saat myös Ihana Helsinki -kartasta, joka löytyy tapahtumaviikolla kaikkien osallistujien liikkeistä sekä Helsingin infopisteeltä. Lisäksi koodin voit ladata täältä: http://www.europark.fi/uploads/Ihana-Helsinki-EuroPark-pysakointietulippu-QR-koodi-A4-2018.pdf

 

TÄRKEÄÄ! TOIMI NÄIN PYSÄKÖINTIHALLISSA:

* Ota pysäköintilippu P-CityForumin, P-Elielin, P-Kampin tai P-Kluuvin sisäänajopuomilta.

* Poistuessasi syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin.

* Aseta QR-koodi keskelle maksuautomaatin QR-koodilukijaa (kohdista QR-koodi punaisenristin keskelle). Pidä QR-koodia paikallaan kunnes maksuautomaatti rekisteröi alennuksen.

* Ota pysäköintilippu mukaasi!

 

Ongelmatilanteissa saat yhteyden EuroParkin asiakaspalveluun maksuautomaattien sisäpuhelimella (painike, jossa puhelinluurin kuva)!

HUOM! Pysäköintiedun saa vain Ihana Helsinki! -QR-koodilla pysäköintiä maksettaessa maksuautomaattiin. QR-koodi toimii vain merkityissä maksuautomaateissa. Jos pysäköinti alkaa ennen kampanjan alkua tai päättyy sen jälkeen, veloitus pysäköinnistä on normaalien hallien pysäköintitaksojen mukaan. Pysäköintietua ei saa käytettäessä maksukorttia puomilla tai jos pysäköinti maksetaan suoraan hotellille. EuroPark ei hyvitä pysäköintietua jälkikäteen.

 
 
 

Kiitä kukalla! -kampanja

Pelastiko mahtava palvelu päiväsi? Onko sinulla oma luottokauppias, jolta saa aina parhaat vinkit ja sujuvimman palvelun? Kohtasitko huikeimman tai ystävällisimmän myyjän? Yllätyitkö iloisesti?

Paljasta meille keskiviikkoon 23.5. mennessä Helsingin keskustan paras asiakaspalvelija, niin palkitsemme hänet kukilla! Voit ilmoittaa meille kaupungin parhaimman asiakaspalvelijan, ihanimman myyjän tai toimivimman palvelun tällä lomakkeella tai Kiitä kukalla! -Facebook-tapahtuman sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/events/719481058442523/.

Kiitä kukalla -kampanja nostaa esille Helsingin parhaita asiakaspalvelijoita ja -palveluita. Palkitsemme viisi meille paljastettua tahoa tai henkilöä Kiitä kukalla -diplomilla ja kukilla. Palkitun vinkin antanut henkilö palkitaan HOK-Elannon lounaslahjakortilla.

Kiitä kukalla -kampanja on osa Ihana Helsinki -tapahtumaa. Ihana Helsinki järjestetään jo seitsemättä kertaa 24.–27.5.2018 Helsingin ydinkeskustassa. Kutsumme kaikki tutustumaan monipuoliseen ydinkeskustaan ja sen ihanaan tarjontaan. Ihana Helsingin aikana Helsingin keskusta puheaa kukkaan ja kaikki osallistuvat kauppakeskukset, liikkeet, ravintolat ja muut toimijat antavat parastaan.