Ihana_Helsinki_c_Petri_Anttila__I4A6202.jpg
 

 

Ihana Helsinki 24.-27.5.2018

 

Seuraa kukkaa ja löydä Ihana Helsinki!

 
 

Seitsemäs Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali järjestettiin 24.–27.5.2018. Kiitämme lämpimästi kaikkia osallistujia sekä tapahtumaan tutustuneita henkilöitä. Aurinkoista ja lämmintä kesää!

 

IHANA HELSINKI KUTSUU KESKUSTAANHelsinki on ihana! Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali järjestetään vuosittain toukokuussa.

Ihana Helsinki kutsuu tutustumaan ydinkeskustan monipuoliseen tarjontaan, uusiin ja kiinnostaviin asioihin ja mahdollisuuksiin. Se ilahduttaa kaupunkilaisia ja turisteja ihanilla kukkateoksilla ja juhlistaa kevään ja kesän saapumista kaupunkiin. Ihana Helsinki haluaa esitellä ydinkeskustan liikkeitä, kauppakeskuksia, putiikkeja, ravintoloita, kahviloita, museoita ja muita toimijoita.

Tule keskustaan, kun se on parhaimmillaan!

Elävä ja monipuolinen keskusta on tärkeä sen toimijoille, kaupunkilaisille sekä turisteille - tervetuloa tutustumaan! 

Seuraa somessa:
www.facebook.com/ihkustadi
www.instagram.com/ihanahelsinki

 

 

VUODEN 2018 POHJOISESPLANADIN VALOPYLVÄIDEN KUKKAKORISTELUKILPAILU ON RATKENNUT!

Voittaja on pylväs numero 5 - Virpi Vuoristo, Puutarha Sundström. Ihana Helsinki onnittelee lämpimästi voittajaa. Virpi Vuoristo palkitaan Glo Hotel Kluuvin kahden hengen hotellilahjakortilta. Onnea Virpi!

Arvoimme kaikkien äänestäneiden kesken 100 euron kukkalahjakortin eKukka.fi-verkkokauppaan.Tällä kertaa onnetar suosi Jouko Kauppalaa. Lämpimät onnittelut Joukolle!

Kiitos paljon kaikille äänestäneille ja koristeltuihin pylväisiin tutustuneille!