Hotellit

Glo logo.jpg

GLO HOTELLI KLUUVI

Kluuvikatu 4
GLO Hotelli Kluuvi tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle, liikematkailulle ja kaupunkiseikkailulle. Helsingin keskustan parhaalla paikalla sijaitseva GLO Kluuvi on tyylikäs hotelli, josta löytyy myös tyylikkäät kokoustilat.

www.glohotels.fi/hotellit/glo-kluuvi

F6 logo final black.jpg

HOTEL F6

Fabianinkatu 6
Hotelli F6 sijaitsee Helsingin sydämessä, Esplanadin sivukadulla, mistä kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rentouttavan, rauhallisen tunnelman hotellimme luo viihtyisä sisäpihamme, jonka seinustalla sijaitsevassa kasvihuoneessa kasvavat yrtit baarimme tarpeisiin.

www.hotelf6.fi

fabian.jpg

HOTEL FABIAN

Fabianinkatu 7
Helsingin sydämessä sijaitseva 58 huoneen boutique-hotelli Fabian toivottaa vieraansa tervetulleeksi ainutlaatuisen vieraanvaraiseen ilmapiiriin. Hotellihuoneiden yksityiskohdat on valittu huolella täydentämään kotoisaa tunnelmaa. Hotellilta on vain lyhyt kävelymatka Kauppatorille, Esplanadin puistoon sekä Designmuseoon. Kesäisin hotellin vehreä sisäpiha tulvii luonnonvaloa tarjoten viihtyisän oleskelupaikan muutaman askeleen päässä kaupunginvilinästä. Tervetuloa aamiaiselle tai virkistävälle juomalle vaikka et majoittuisikaan.

www.hotelfabian.com

hotel_kamp_logo1500.jpg

HOTEL KÄMP

Pohjoisesplanadi 29
Hotel Kämp on Helsingin grand hôtel. Sen perinteet vieraanvaraisuudessa alkavat jo vuodesta 1887. Kun Kämp avattiin, siitä tuli välittömästi kaupungin keskus. Se on yhä Suomen kansainvälisin ja ylellisin hotelli, jonka palveluun on läpi vuosien luottaneet kaikki mahtimiehistä taiteilijoihin.

www.hotelkamp.com

hotel lilla roberts color.jpg

HOTEL LILLA ROBERTS

Pieni Roobertinkatu 1–3
Toisinaan elämässä kohtaa mukavia yllätyksiä odottamattomissa paikoissa. Helsingin Hotel Lilla Roberts on yksi niistä. Tyylikkään viihtyisä hotelli yhdistää nykyaikaiset mukavuudet ja trendikkään lifestylen 1930-luvun omintakeiseen art deco -sisustukseen, jota korostavat valikoidut vintage-yksityiskohdat. Hotel Lilla Roberts sijaitsee trendikkäiden design-kortteleiden keskellä Helsingin historiallisessa Kaartinkaupungissa, vain kivenheiton päässä keskustan vilkkailta kaduilta. Hotellissa sinua palvelevat myös Bar Lilla e, ravintola Krog Roba kesäterasseineen sekä kokoustilat.

www.lillaroberts.com