KAUPPAKESKUKSET, TAVATARALOT,

KAUPPAHALLIT JA MUUT

 
Aleksi13_SS19_ihana_helsinki_websivu_kuva_1500px.jpg

ALEKSI13

Aleksanterinkatu 13
Arjen pukeutuminen on tärkeä osa itseilmaisua, viestimme pukeutumisella yksilöllisyyttämme, sitä kuka olemme. Oli sitten kyseessä työ, vapaa-aika tai juhla, löydät vaatteet, asusteet ja jalkineet elämäsi tärkeisiin hetkiin meiltä. Laaja merkkivalikoima pukeutumisen ratkaisuja naisille, miehille ja lapsille.

www.aleksi13.fi

Citycenter_logo_pinkki.jpg

CITYCENTER

Kaivokatu 8
Kauppakeskus Citycenter on urbaani kohtauspaikka keskellä Stadin sydäntä. Citycenterin liikkeet ja palvelut sujuvoittavat arkea monella tapaa, jotta sinulle jäisi enemmän omaa aikaa.

www.citycenter.fi

Kamppi-logo-RGB.png

KAUPPAKESKUS KAMPPI

Urho Kekkosen katu 1
Kauppakeskus Kamppi on pohjoismaiden vilkkain keskus. Sen 150 liikettä ja palvelua sekä laaja kahvila- ja ravintolatarjonta tarjoavat monipuolisen kattauksen jokaiselle shoppaajalle. 5. kerroksessa sijaitsevasta Korttelista löydät uniikkeja ravintoloita ja hyvinvointipalveluita upealla näköalalla. Tervetuloa!

www.kamppi.fi

image003.jpg

KAUPPAKESKUS KLUUVI

Aleksantarinkatu 9
Kauppakeskus Kluuvi on palveleva kauppakeskus, jonne on ihana tulla ostoksille ja viihtymään. Kluuviin on helppo tulla julkisilla, kävellen, pyöräillen tai omalla autolla. Kluuvista saat yksilöllistä palvelua, laadukasta muotia, paikalla paahdettua kahvia sekä veden kielelle herauttavia makunautintoja! Kluuvissa voit nauttia elämästä, kokonaisvaltaisesti! Tervetuloa!

www.kluuvi.fi

kampgalleria_logo_1.jpg

KÄMP GALLERIA

Pohjoisesplanadi 33
Kauppakeskus Kämp Galleria tarjoaa houkuttelevan valikoiman kansainvälistä muotia ja skandinaavista suunnittelua. Kiinnostavat brändit, laadukkaat tuotteet ja henkilökohtainen palvelu ovat kulmakiviämme. Tervetuloa Suomen tyylikkäimpään kauppakeskukseen!

www.kampgalleria.com

Stockmann logo bw.jpg

STOCKMANN

Aleksanterinkatu 52
Täydelliset juhlat alkavat Stockmannilta. Toukokuussa Stockmann virittäytyy juhlatunnelmaan tarjoamalla laajan kattauksen ideoita ja tuotteita lahjaostoksilla oleville ja juhlapukua etsiville. Tervetuloa inspiroitumaan!

www.stockmann.com

hietalahti100.png

HIETALAHDEN KAUPPAHALLI

Lönnrotinkatu 34
Viihtyisä Hietalahden kauppahalli palvelee kahvila- ja ravintolahallina. Kansainväliset keittiöt tarjoavat herkullisia makuelämyksiä ympäri maailman. Hallista löydät myös monipuolisia lahjoja kaikkiin tilaisuuksiin. Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta Hietsun hallin tunnelmasta!

www.hietalahdenkauppahalli.fi