Tutustu vuoden 2017 osallistujiin. 

Museot ja taidetalot

 

 
 
Amos-logo.jpg

AMOS ANDERSONIN TAIDEMUSEO

Yrjönkatu 27

Vuodesta 1965 Yrjönkadulla toiminut Amos Andersonin taidemuseo on auki viimeistä kesää. Esillä mm. juuri auennut Generation 2017 (19.5.-3.9.). Uusi Amos Rex aukeaa Lasipalatsissa ja sen alla syksyllä 2018.  

www.amosanderson.fi

 
Annantalo.jpg

ANNANTALO

Annankatu 30

Annantalo on lasten, nuorten ja perheiden taidekeskus Helsingin ytimessä. Toimintaamme ovat taidekurssit, erilaiset esitykset, tapahtumat, työpajat ja näyttelyt. Kesäisin järjestämme ohjelmaa ja työpajoja pihamaalla, uutuutena Kansakoulukujan puoleisella pihan ohjelmalava A.lava.

www.annantalo.fi

 
ateneum.jpeg

ATENEUMIN TAIDEMUSEO

Kaivokatu 2

Ateneum on maan tunnetuin taidemuseo ja Suomen taiteen koti. Kuvamme ovat iskostuneet suomalaisten yhteiseen muistiin: rakastetut kokoelmamme kattavat aikakauden 1800-luvulta moderniin. Kotimaiset ja kansainväliset menestysnäyttelymme avaavat uusia näkökulmia menneeseen ja tulevaan. Ateneum on osa Suomen Kansallisgalleriaa.

Löydä omat lempiteoksesi ja ihastu uusiin tuttavuuksiin. Ovemme Helsingin sydämessä ovat avoinna juuri sinulle. Tervetuloa!

www.ateneum.fi

 
designmuseo.jpeg

DESIGNMUSEO

Korkeavuorenkatu 23

Suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo.

www.designmuseum.fi/fi/

 

NYKYTAITEEN MUSEO KIASMA

 Mannerheiminaukio 2

Kiasma on Helsingin keskustassa sijaitseva nykytaiteen museo. Kiasma on osa Suomen Kansallisgalleriaa.

Kiasma tekee tunnetuksi nykytaidetta ja vahvistaa sitä olemalla yhteydessä kuvataiteilijoihin ja yleisöön. Museo toimii kansalaisten kohtaamispaikkana, jonka tarkoituksena on saattaa nykytaide kosketukseen erilaisten yleisöjen kanssa, sekä tuoda oman ajan taide osaksi ihmisten elämää.

Nyt esillä oleva ARS17-näyttely on kansainvälinen nykytaiteen suurnäyttely, jonka teemana on digitaalinen murros. 

www.kiasma.fi