Ravintolat ja kahvilat

 

GetFileAttachment.jpg

CAFÉ VIOLA

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Kaisaniemenranta 2
Café Viola sijaitsee Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä. Herkkujen keidas keskellä Helsinkiä! Viola sijaitsee viehättävässä empiretyylisessä puuhuvilassa. Sisällä on paikkoja kolmessa viihtyisässä huoneessa jopa 65 henkilölle. Kesäaikaan käytössä on myös pihaterassi. Tarjolla on arkipäivisin maittava keittolounas ja runsas salaattipöytä. Tervetuloa viihtymään!

www.cafeviola.fi

emo (13).jpg

EMO

Kluuvikatu 2
Ravintola Emossa haluamme tarjota elämyksiä, jotka joka päiväisen arjen hektisyydessä pääsevät meiltä helposti unohtumaan: läsnäolo, huolenpito ja intohimoinen tekeminen. Ruoka - ja juomalistamme elävät sesonkien mukaisesti, kotimaisia sekä pohjoismaisia pientuottajia kunnioittaen. Listat suunnitelemme aina vuodenaikoja ja niiden makuja seuraten.

www.emo-ravintola.fi

FA_FI_FCafe_KF13.jpg

FAZER CAFÉ

Kluuvikatu 3
Fazer Café Kluuvikatu 3 on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Fazer Café Kluuvikatu 3 on Helsingin sydämessä – on ollut jo vuodesta 1891. Se on enemmän kuin kahvila; se on pyörryttävän ihana herkkukauppa, josta löydät tuoretta leipää, paikan päällä tehtyjä ihania leivonnaisia sekä suklaata ja makeisia.

www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Flytour .jpeg

FLYING CINEMA TOUR & CAFE

Katajanokanlaituri 2B
Flytour Cafe on viihtyisä, valoisa kahvila, jossa on aurinkoinen kesäterassi. Nauti kuohuviiniä merenrannalla auringossa tai cappuccino kakkupalan kanssa Kauppatorin elämää seuratessa. Flying Cinema on elämys-elokuvateatteri, jonka upeat virtuaalielokuvaelämykset vievät sinut läpi Helsingin ja Suomen kiinnostavimpien nähtävyyksien ja maamerkkien – ilman huolta säästä tai pitkistä matkoista. Löydät meidät Katajanokanlaiturilta, aivan Skywheel Helsinki- maailmanpyörän sekä Allas Sea Pool -merikylpylän vierestä.

www.flyingcinematour.com

bar_holiday_007_small.jpg

HOLIDAY BAR

Kanavaranta 7
Holiday Bar on ravintola, baari ja terassi Katajanokalla. Kanavarannan ykköslomakohde presidentinlinnan vieressä, entisessä makasiinirakennuksessa. Holiday Bar tarjoilee mereneläviä, modernia kasvisruokaa, freesejä drinkkejä, pehmistä ja kaupungin aurinkoisimman terassin.

www.holiday-bar.fi

nude logo.jpg

NUDE

Kasarmikatu 44
Ravintola Nude on rennon letkeä erinomaisen viinin ja ruoan ystävän olohuone Helsingissä. Meille on helppo poiketa tai tulla viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan. Nudessa ruoka sovitetaan Bottlescouts.com verkkokaupan herkullisiin viiniyksilöihin. Nude on tapa ajatella, se on avoimuutta, suoruutta ja konstailemattomuutta. Nude on rohkeutta, rohkeus on heittäytymistä ja heittäytyminen on intohimoa. Viini ja ruoka ovat rakkautemme ja nautinto on sen hedelmä. - Hetki meidän seurassamme on seikkailu.

www.nude-ravintola.fi

pauliginkulmaB-3279b.jpg

PAULIG KULMA

Aleksanterinkatu 9
Paulig Kulma on elämyksiä, ainutlaatuisia kahvinautintoja sekä tyytyväisiä huokauksia. Meillä nautit paikan päällä paahdettua, käsityönä valmistettua kahvia sekä ainutlaatuisia herkkuja. Paulig Kulma on inspiroiva kohtaamispaikka Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon, terassin ja Barista Instituten Paulig Kulmassa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua keskellä kaupungin vilinää.

www.paulig.fi/kulma

header.jpg

PUTTES BAR & PIZZA

Kalevankatu 6
COME AS YOU ARE! Kaupungin parasta pizzaa, klubi-iltoja ja juomia hanasta aina hyllyn erikoisuuksiin aivan ytimessä rennossa ja viihtyisässä miljöössä. Uunit kuumana lounaasta myöhäisillan pizzatunneille asti. Arkisin lounaalla (11-14) pizzan lisäksi tarjolla vegaaninen salaattibaari sekä keitto. TERVETULOA!

www.puttes.fi

SISdeli_logot.jpg

SIS DELI

Kalevankatu

Teerenpeli_logo_Kamppi%282%29.jpg

Teerenpeli Kamppi

Olavinkatu 2
Teerenpeli ravintolassa nautitaan oman panimon ja tislaamon tuotteita, seurustellaan ja viihdytään. TeerenDeli -listalta löytyvät herkut vievät isommankin nälän. Suosittelemme syömään yölläkin, sillä keittiö on auki pilkkuun asti!

www.teerenpeli.com/fi/Ravintolat/Helsinki-Teerenpeli

Cockinterior1_small.jpg

The Cock

Fabianinkatu 17
The Cock on lounaasta myöhään iltaan asti auki oleva eläväinen kortteliravintola ja baari sekä mainio tapahtumatila. Brasserie-henkiseltä menulta löytyy moderneja klassikoita ostereista tartar-pihviin ja linguine vongolesta mehevään hampurilaiseen.
www.thecock.fi

virgin_oil_co_black.jpg

VIRGIN OIL CO.

Mannerheimintie 5
Ruokailijoille on tarjolla 190 asiakaspaikkaa, 75 amerikanitalialaista annosta, pizzaa puu-uunista, viiniä tynnyreistä sekä unohtumattomia makuelämyksiä. Elämyksiä tarjoaa myös yläkerrassa sijaitseva Club joka vetää keikoille huippuartisteja niin koti- kuin kaukomailta ja yleisöä 850 musadiggarin verran. Virgin Oil Co. on oivallinen paikka järjestää suuriakin yksityistilaisuuksia. Seisova buffet onnistuu jopa 500 henkilölle. Äänentoisto on huippuluokkaa ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään tilaisuuksien ohjelmasuunnittelussa.

www.virginoil.fi

yesyesyes_1_small.jpg

Yes Yes Yes

Iso Roobertinkatu 1
Yes Yes Yes on eloisa helsinkiläisbaari & -ravintola entisen McDonald'sin tiloissa, jossa ruoka sattuu olemaan kasvisruokaa. Ravintolan erikoisuus on avokeittiön tulikuuma tandooriuuni sekä pitkät baaritiskit, jotka toimivat yhtä hyvin raikkaiden drinkkien siemailuun kuin myös ruokailuun.
www. yesyesyes.fi