Yksittäiset liikkeet

 
Aarikka®_logo_100mm_CMYK_BLACK_2018.jpg

AARIKKA

Pohjoisesplanadi 27
Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista, pyöreästä muodosta ja puusta. Me Aarikalla uskomme, että designin olennaisena tehtävänä on tuoda iloa elämään ja arkeen. Suomalainen luonto ja metsä ovat aina olleet suunnittelumme lähtökohta. Tuotteemme valmistetaan pääsääntöisesti puusta sekä muista luonnonmateriaaleista. Ekologisuus ja kestävyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi valitsemme raaka-aineeksi vain laadultaan parasta puuta. Vaahtera ja koivu soveltuvat parhaiten kirkkaiden värien pohjaksi vaalean ja kauniin pintansa vuoksi.

www.aarikka.fi

ANDIATA_LOGO_VIRALLINEN_VEKTORI.jpg

ANDIATA

Pohjoisesplanadi 25-27
Northern minimalism meets chic femininity. Inspired by Scandinavian nature and design. Meet Andiata - sustainable fashion from women to women.

www.andiata.com

costo-pure-waste.jpg

COSTO X PURE WASTE CONCEPT STORE

Yrjönkatu 34
Costo x Pure Waste Concept Store tarjoaa kahden suomalaisen brändin ekologisesti kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita. Costo on asustebrändi, jonka tuotteet ovat tehty kestämään. Laatu nojaa kestäviin ja ekologisiin materiaalivalintoihin. Ajattomissa tuotteissa on usein jokin persoonallinen idea – kuten päähineiden vaihdettavat tupsut. Pure Waste valmistaa 100% kierrätetyistä materiaaleista, ekologisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Kierrättämällä tekstiiliteollisuuden leikkuujätettä uuden puuvillan viljelyn sijaan, tuotteet säästävät huomattavan määrän vettä.

www.costo.fi www.purewaste.org

balmuir_logo.jpg

BALMUIR BRAND STORE

Pohjoisesplanadi 25–27
Balmuir on kansainvälinen lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tuotteemme valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

www.balmuir.fi/fi/

fida.png

FIDA SECONDHAND

Iso Roobertinkatu 28
Fida secondhand on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Työmme keskipisteessä ovat ne ihmiset, joilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään.

www.fida.fi

Halonen_wordmark.svg.png

HALONEN

Pohjoisesplanadi 37
Inspiroidu muodista Halosella. Halonen Espa tarjoaa lähes 1600 neliötä muotia miehille ja naisille. Löydät meiltä suosituimmat tuotemerkit rentoon pukeutumiseen, kuten Tom Tailor, Guess, Liu Jo, Soyaconcept, tai vähän siistimpään työ- ja juhlapukeutumiseen, kuten Turo, Matinique, tai S.Oliver Premium. Kenkäosastolta löydät kengät jokaiseen sesonkiin supersuosituilta merkeiltä, kuten Vagabond, Gabor, Rieker tai Converse.

www.halonen.fi

jnenmasai.jpg

J-NEN

Atenuminkuja
Meiltä löydät design-mallistot Euroopasta ripauksella maalaisromantiikkaa. Erittäin laaja valikoima kaikkien rakastama MASAI-malliston tuotteita. Valikoima on suunnattu aikuiselle naiselle, arkeen ja juhlaan. Kokoja löytyy 36-56

www.facebook.com/MASAI.helsinki/

3.jpg

JOLIE

Uudenmaankatu 28
Ensiluokkaista ja kansainvälisesti ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa Suomesta ja maailmalta. Meikkauspalveluja ja henkilökohtaisia ihonhoitokonsultaatioita. Jolie shop palvelee sydämellä ja auttaa löytämään yksilöllisesti sopivat kauneustaiat, jotka tuovat arkeen sekä juhlaan iloa, eleganssia ja hyvinvointia: luonnollisesti.

www.jolie.fi

SOMEKUVA.jpg

KAIVOKUKKA KAMPPI

Kauppakeskus kamppi, Urho Kekkosenkatu 1
Täyden palvelun kukkakauppa Kauppakeskus Kampissa. Sidomme ammattitaidolla kimput ja asetelmat arkeen ja juhlaan. Sidontatöidemme lisäksi valikoimassamme on viherkasveja ja kukkivia ruukkukukkia aina sesonkien mukaan. Rakastamme kukkia!

www.facebook.com/kaivokukkakamppi

suklaakakku_logolla_jpeg-1.jpg

KANNISTON LEIPOMO

Annankatu 20, Kaarlenkatu 13 & Yliopistonkatu 7
Kanniston Leipomon perusti Alma Kannisto vuonna 1914 Etelä-Helsinkiin. Leipomomme menestys on perustunut alusta lähtien leipurin kädentaitojen vaalimiseen ja intohimoon leipoa asiakkaillemme vain parasta. Palvelumme on aina iloista ja lämmintä. Haluamme saada sinut rakastumaan aitoon leipään! Toimitamme leipomo- ja konditoriatuotteitamme pääkaupunkialueella niin kahviloille, kaupoille, ravintoloille kuin hotelleillekin. Kanniston Leipomolla on seitsemän omaa leipämyymälää Helsingissä, joista löydät mm. herkullista leipää, kauniita kakkuja ja uunituoreita pullia.

www.kannistonleipomo.fi

KORRES_logo_face_2014_gold.jpg

KORRES

Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
KORRESin luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita yrttejä ja kasveja sekä vältää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyn ja silikonin käyttöä. KORRES Lasipalatsin myymälää Helsingin sydämessä kätkee sisälleen KORRESin laajan tuotevalikoiman, joka sisältää muun muassa luonnolliset kosmetiikkatuotteet ihon- ja hiustenhoitoon.

www.korres.fi

rils_SS19_ihana_helsinki_websivu_kuva_1500px.jpg

RIL’S SHOP

Pohjoisesplanadi 25
Timeless elegance. Naisten muodin brändi Ril's tarjoaa modernille naiselle parasta mahdollista design-laatu-hinta -yhdistelmää. Ril'siltä löydät muodikkaat, korkealaatuiset tuotteet arkeen ja juhlaan. 20-vuotias brändi kuuluu Lahdessa yli 110 vuotta sitten perustettuun Luhta-konserniin, joka on yksi suurimmista vaatevalmistajista Euroopassa.

www.rils.com

YF_SS19_ihana_helsinki_websivu_kuva_1500px.jpg

YourFACE

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosenkatu 1
YourFACE tarjoaa selkeästi ja helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia ja auttaa rakentamaan toimivan vaatekaapin niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Sesongin trendit näkyvät väreissä, silueteissa ja kuoseissa. Tuotteilla on hyvä hinta/laatu suhde ja aina on jotain uutta tarjolla 6 kertaa sesongissa uudistuvista mallistoista.

www.yourface.fi