Yksittäiset liikkeet

 
Aarikka®_logo_100mm_CMYK_BLACK_2018.jpg

AARIKKA

Pohjoisesplanadi 27
Aarikan muotoilu tunnetaan skandinaavisen selkeistä linjoista, pyöreästä muodosta ja puusta. Me Aarikalla uskomme, että designin olennaisena tehtävänä on tuoda iloa elämään ja arkeen. Suomalainen luonto ja metsä ovat aina olleet suunnittelumme lähtökohta. Tuotteemme valmistetaan pääsääntöisesti puusta sekä muista luonnonmateriaaleista. Ekologisuus ja kestävyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi valitsemme raaka-aineeksi vain laadultaan parasta puuta. Vaahtera ja koivu soveltuvat parhaiten kirkkaiden värien pohjaksi vaalean ja kauniin pintansa vuoksi.

www.aarikka.fi

ihanahelsinki_andiata.jpg

ANDIATA

Pohjoisesplanadi 25-27
Northern minimalism meets chic femininity. Inspired by Scandinavian nature and design. Meet Andiata - sustainable fashion from women to women.

www.andiata.com

artisaanilogo_6cm.jpg

ARTISAANI

Unioninkatu 28
Artisaani on toiminut jo yli 40 vuotta suomalaisten taidekäsityöläisten tuotteiden esittely- ja myyntiliikkeenä. Toukokuun kuukauden näyttelynä on Melitina ja Nikolai Balabinin uniikit hopeakorut.

www.artisaani.fi

57319774_2631220830284408_7653916808516206592_n.png

AULA-TYÖKOTI

Engelinaukio 5
Aula-työkotien Kannatusyhdistys ry tuottaa osallisuutta tukevaa ja työelämään suuntaavaa päivätoimintaa vammaisille ihmisille Aula -työkodissa, sekä työvalmentajan tuella tapahtuvaa tuettua työtä ja Avainrinki® -asumispalveluja. Tuemme asiakkaitamme tekemään oman elämänsä ja yhteiskuntaan osallistumiseen vaikuttavia valintoja.

www.aula-tyokoti.fi

balmuir_logo.jpg

BALMUIR BRAND STORE

Pohjoisesplanadi 25–27
Balmuir on kansainvälinen lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tuotteemme valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

www.balmuir.fi/fi/

58461556_2344299615799705_3238380511978061824_o-2.jpg

BROTHERS

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
Brothers on miestenvaateketju, jonka valikoimasta löydät kaikki miehen vaatekaappiin kuuluvat osat: hyvin istuvat puvut, pikkutakit, asusteet, alusvaatteet ja kaikkea näiden väliltä Tuotteemme ovat ajattomia ja klassisia, mutta tyylissämme näkyvät myös ajankohtaiset trendit.

www.brothers.fi

57336177_288671778718517_311453839846801408_n.jpg

CHARWINETTE

Yrjönkatu 12-14
Viiniä, kukkia ja muotia uudella tavalla!

www.facebook.com/Charwinette/

42142815_1995315917177868_1563243820865290240_n.jpg

CHANGE LINGERIE

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
YOU. ONLY BETTER.
CHANGE kunnioittaa luontaista kauneuttasi. Sen vuoksi alusasumme eivät pakota muotojasi mihinkään muottiin tai lupaa ihmeellisiä muodonmuutoksia. Haluamme tarjota sinulle mallistovalikoiman, joka sopii ja yksinkertaisesti tuntuu hyvältä. Toteuta siis vapaasti itseäsi. Löydä naisellisuutesi vivahteet. Tunne itsesi kauniiksi!

https://change.com/fi/

costo-pure-waste.jpg

COSTO X PURE WASTE CONCEPT STORE

Yrjönkatu 34
Costo x Pure Waste Concept Store tarjoaa kahden suomalaisen brändin ekologisesti kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita. Costo on asustebrändi, jonka tuotteet ovat tehty kestämään. Laatu nojaa kestäviin ja ekologisiin materiaalivalintoihin. Ajattomissa tuotteissa on usein jokin persoonallinen idea – kuten päähineiden vaihdettavat tupsut. Pure Waste valmistaa 100% kierrätetyistä materiaaleista, ekologisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Kierrättämällä tekstiiliteollisuuden leikkuujätettä uuden puuvillan viljelyn sijaan, tuotteet säästävät huomattavan määrän vettä.

www.costo.fi www.purewaste.org

11148442_889580941064926_3470882150788291673_n.png

DNA KAUPPA

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
Tarjoamme sinulle alan johtavien valmistajien kattavan ja mielenkiintoisen valikoiman matkapuhelimia, tabletteja sekä oheistarvikkeita aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat myös ainutlaatuisia viihde- ja hyötypalveluja, edullisia liittymiä ja nopeita nettiyhteyksiä, joilla saat enemmän irti laitteestasi. Liittyivätpä tarpeesi sitten viihdyttävään vapaa-aikaan tai tehokkaaseen työntekoon, asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut.

www.dna.fi

Efva_Attling_Sthlm.jpg

EFVA ATTLING

Kämp Galleria, Sisäänkäynti Mikonkadulta
Efva Attling on Ruotsin johtava korusuunnittelija, jonka mallisto koostuu hopea- ja kultakoruista. ”Beauty with a thought” – kauneutta ajatuksella – on Efvan korujen kantava voima. Korujen lisäksi löydät liikkeestämme Efvan parfyymit, tuoksukynttilät, kristallilasit sekä aurinkolasit. Efvalla on myös oma häämallisto, johon kuuluvat vihkisormukset ja asusteet.

www.efvaattling.com

fida.png

FIDA SECONDHAND

Iso Roobertinkatu 28
Fida secondhand on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Löydät meiltä vaatteita, huonekaluja, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita – edulliseen hintaan. Tuotot käytetään Fidan tekemään työhön yli 40 maassa. Työmme keskipisteessä ovat ne ihmiset, joilla ei ole mahdollisuuksia ihmisarvoiseen elämään.

www.fida.fi

57068537_10156403167337898_4481413952328171520_o.jpg

GANT STORE KAMPPI

Kauppakeskus Kampin 2 krs. Urho Kekkosen katu 1
GANT on kansainvälisesti tunnettu brändi, joka perustettiin vuonna 1949 USA:n New Havenissa. Myymälästämme löytyy huolella valikoituja tyylikkäitä sekä käytännöllisiä vaatteita miehille, naisille ja lapsille, kenkiä, kelloja, asusteita sekä kodin sisutustekstiilejä. Kausittain vaihtuvien tuotteiden lisäksi valikoimistamme löydät suositut klassikot. Myymälämme löydät kauppakeskuksen toisesta kerroksesta.

https://www.gantstore.fi/

gateau_mustikkakierre_web.jpg

GATEAU KAMPPI

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
Gateaun juuret ovat ranskalaisissa ja pohjoismaisissa leivontaperinteissä. Ruotsissa jo vuodesta 1937 toiminut leipomo tunnetaan käsityöstä, puhtaista raaka-aineista, korkeasta laadusta ja tuoreudesta. Ne takaavat hyvät maut ja pienen päivittäisen luksuksen arjen keskellä, oli kyse sitten leivästä tai konditoriatuotteista.

www.gateau.fi

Halonen_wordmark.svg.png

HALONEN

Pohjoisesplanadi 37
Inspiroidu muodista Halosella. Halonen Espa tarjoaa lähes 1600 neliötä muotia miehille ja naisille. Löydät meiltä suosituimmat tuotemerkit rentoon pukeutumiseen, kuten Tom Tailor, Guess, Liu Jo, Soyaconcept, tai vähän siistimpään työ- ja juhlapukeutumiseen, kuten Turo, Matinique, tai S.Oliver Premium. Kenkäosastolta löydät kengät jokaiseen sesonkiin supersuosituilta merkeiltä, kuten Vagabond, Gabor, Rieker tai Converse.

www.halonen.fi

iittala.jpg

IITTALA & ARABIA STORE ESPLANADI

Pohjoisesplanadi 23
Lippulaivamyymälämme sijaitsee Pohjoisesplanadilla, aivan Helsingin sydämessä. Uusi 217 neliön myymälä esittelee Iittalan koko tuotevalikoiman sekä harvinaisempia erikoistuotteita ja taidelasia. Tarjoamme inspiroivat puitteet tutustua Iittalan tuotteiden tarinoihin sekä hankkia kestävän muotoilun huipputuotteita.

www.iittala.com/fi/fi/iittala-store-esplanadi

jnenmasai.jpg

J-NEN

Atenuminkuja
Meiltä löydät design-mallistot Euroopasta ripauksella maalaisromantiikkaa. Erittäin laaja valikoima kaikkien rakastama MASAI-malliston tuotteita. Valikoima on suunnattu aikuiselle naiselle, arkeen ja juhlaan. Kokoja löytyy 36-56

www.facebook.com/MASAI.helsinki/

3.jpg

JOLIE

Uudenmaankatu 28
Ensiluokkaista ja kansainvälisesti ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa Suomesta ja maailmalta. Meikkauspalveluja ja henkilökohtaisia ihonhoitokonsultaatioita. Jolie shop palvelee sydämellä ja auttaa löytämään yksilöllisesti sopivat kauneustaiat, jotka tuovat arkeen sekä juhlaan iloa, eleganssia ja hyvinvointia: luonnollisesti.

www.jolie.fi

SOMEKUVA.jpg

KAIVOKUKKA KAMPPI

Kauppakeskus kamppi, Urho Kekkosenkatu 1
Täyden palvelun kukkakauppa Kauppakeskus Kampissa. Sidomme ammattitaidolla kimput ja asetelmat arkeen ja juhlaan. Sidontatöidemme lisäksi valikoimassamme on viherkasveja ja kukkivia ruukkukukkia aina sesonkien mukaan. Rakastamme kukkia!

www.facebook.com/kaivokukkakamppi

suklaakakku_logolla_jpeg-1.jpg

KANNISTON LEIPOMO

Annankatu 20, Kaarlenkatu 13 & Yliopistonkatu 7
Kanniston Leipomon perusti Alma Kannisto vuonna 1914 Etelä-Helsinkiin. Leipomomme menestys on perustunut alusta lähtien leipurin kädentaitojen vaalimiseen ja intohimoon leipoa asiakkaillemme vain parasta. Palvelumme on aina iloista ja lämmintä. Haluamme saada sinut rakastumaan aitoon leipään! Toimitamme leipomo- ja konditoriatuotteitamme pääkaupunkialueella niin kahviloille, kaupoille, ravintoloille kuin hotelleillekin. Kanniston Leipomolla on seitsemän omaa leipämyymälää Helsingissä, joista löydät mm. herkullista leipää, kauniita kakkuja ja uunituoreita pullia.

www.kannistonleipomo.fi

keops.jpg

KEOPS OPTIIKKA

Eteläesplanadi 12
Olkoon tyylisi huipputrendikäs tai hillityn klassinen, me Keopsilla haluamme tehdä kehys­valinnastasi yksi­löllisen. Kehys­- ja aurinkolasivalikoi­mastamme löytyy upeita vaihtoehtoja erilaisiin tyyleihin. Meiltä myös laadukkaat piilolinssit sekä optikon ja silmälääkärin palvelut.

www.keops.fi/myymalat/keops-helsinki-esplanadi

KORRES_logo_face_2014_gold.jpg

KORRES

Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
KORRESin luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. KORRESille on tärkeää luoda iho- ja ympäristöystävällisiä tuotteita, käyttää niissä ainutlaatuisia ja tutkitusti tehokkaita yrttejä ja kasveja sekä vältää synteettisten raaka-aineiden, kuten mineraaliöljyn ja silikonin käyttöä. KORRES Lasipalatsin myymälää Helsingin sydämessä kätkee sisälleen KORRESin laajan tuotevalikoiman, joka sisältää muun muassa luonnolliset kosmetiikkatuotteet ihon- ja hiustenhoitoon.

www.korres.fi

1959279_633486906689167_879974870_n.jpg

KULTASEPÄNLIIKE FABER ART

Korkeavuorenkatu 3
Kultasepänliike Faber Art. Valmistamme yksilöllisiä jalokivikoruja käsityönä. Liikkeessämme on laaja valikoima korkealaatuisia jalokivi- ja helmikoruja, joita et löydä muualta. Meiltä löydät kauniit ja kestävät kihla- ja vihkisormukset, henkilökohtaiset lahjat sekä säihkyvät korut kesän juhliin. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

www.faberart.fi

OJL logo 300.jpg

KULTASEPÄNLIIKE OLLI JOHAN LINDROOS

Stockmann, 1. krs.
Vuonna 1076 perustetusta E. Lindroosin perheyrityksestä kasvanut OJL Jewellery on toisessa sukupolvessa toimiva kultasepänliike. OJL Jewelleryn tuotteet ovat kauniita, kestäviä ja harvinaisia – aivan kuten hyvän timantin oletetaan olevan. Lisäksi korujen halutaan elävän ajan hengessä, mutta kestävän muotoilultaan silmää miellyttävinä vuosikymmeniä. OJl Jewellery -korusmallistot ovat moderneja klassikoita, joita voi ja haluaa täydentää sekä käyttää vuosia ja vuosikymmeniä.

www.lindrooshelsinki.fi

42450929_270567733795133_5450864555812978688_n.jpg

LINDEX

Aleksanterinkatu 17
Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia vastuullisille ja muotitietoisille naisille.

www.lindex.com

lush.png

LUSH

Mannerheimintie 5 & Kaivokatu 8, Asematunneli
Lush valmistaa ja myy tuoretta, laadukasta käsintehtyä kosmetiikkaa. Olemme iloisten ihmisten iloinen saippuakauppa!

www.lush.fi

Marimekko_Logo_79481-page-001 (1).jpg

MARIMEKKO FLAGSHIP

Mikonkatu 1
MARIMEKKO – KUVIOISSA VUODESTA 1951
Kutsuvassa ja viihtyisässä Marimekko-myymälässä sinua palvellaan ja inspiroidaan löytämään persoonallisia ratkaisuja kotiisi ja pukeutumiseesi. Vaatteiden ja sisustustuotteiden ohella vuonna 1951 perustetun designtalon valikoimaan sisältyy monenlaisia asusteita, laukkuja ja lahjatavaroita. Iloa, väriä ja kiehtovia kuvioita elämän eri hetkiin.

www.marimekko.com

947261_462933877123843_1250590609_n.jpg

MUSRI JA MIRRI

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
Ruokaa, tarvikkeita ja iloa arkipäivään kaikille kodin nelijalkaisille perheenjäsenille! Meille ovat myös lemmikit tervetulleita.

www.mustijamirri.fi

885657_1097344156948012_7220642856864942193_o.jpg

Noa Noa

Yrjönkatu 34
Noa Noa Yrjönkadulta löydät naisellisia ja kauniita vaatteita ja asusteita kaikenikäisille naisille. Mallistomme koostuu Pohjoismaisista merkeistä. Mukana muutamia muita herkkuja kuten saksalainen Milano ja Mac sekä Hollantilainen Braez. Panostamme erityisesti henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Meiltä saat myös maksuttoman stailausavun. Lämpimästi tervetuloa!

rils_SS19_ihana_helsinki_websivu_kuva_1500px.jpg

RIL’S SHOP

Pohjoisesplanadi 25
Timeless elegance. Naisten muodin brändi Ril's tarjoaa modernille naiselle parasta mahdollista design-laatu-hinta -yhdistelmää. Ril'siltä löydät muodikkaat, korkealaatuiset tuotteet arkeen ja juhlaan. 20-vuotias brändi kuuluu Lahdessa yli 110 vuotta sitten perustettuun Luhta-konserniin, joka on yksi suurimmista vaatevalmistajista Euroopassa.

www.rils.com

31956071_1930863480298194_4008786250608672768_n.jpg

SALON ERA

Kasarmikatu 20
Parturi-kampaamo ja kauneushoitola!

www.salonera.fi

DSC_4064.JPG

SILVER ART

Korkeavuorenkatu 3
Ihana lahjatavaraliike vilkkaalla Korkeavuorenkadulla. Valikoimissa SAC hopeakorut sekä Carrs ja Tapio Wirkkala hopeat. Uutuutena Oliva Burton kellot. Lisäksi Alessi, Orrefors ja Kosta Boda tuotteet.

www.silverart.fi/fi

11990632_1056469077708282_415975791784170685_n.jpg

SYNSAM KAMPPI

Kauppakeskus Kamppi 2.krs, Urho Kekkosen katu 1
Synsam Kampista löydät asiantuntijan kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa sekä laajan valikoiman silmälasikehyksiä, aurinkolaseja ja piilolinssejä. Meillä voit myös tutkituttaa näkösi optikon tai silmälääkärin vastaanotolla. Tule käymään ja totea itse, kuinka laadukkaat silmä- ja aurinkolasit tekevät sinusta SINUT.

www.synsam.fi

51208976_2252731464750724_1222089788245409792_n.png

THE BODY SHOP KAMPPI

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosenkatu 1
The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys. Tuotteemme saavat inspiraationsa luonnon monimuotoisuudesta ja ihmisten erilaisista tavoista ympäri maailmaa. Varmistamme, että 100% luonnon raaka-aineistamme on jäljitettävissä ja hankittu kestävän kehityksen mukaisesti. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä ja kampanjoimme jatkuvasti kosmetiikan eläinkokeita vastaan.

www.thebodyshop.fi

20622198_1603131496395792_5878605692344150137_n.jpg

YOGA NORDIC

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosen katu 1
Joogakoulu ja joogaliike

www.yoganordic.fi

YF_SS19_ihana_helsinki_websivu_kuva_1500px.jpg

YourFACE

Kauppakeskus Kamppi, Urho Kekkosenkatu 1
YourFACE tarjoaa selkeästi ja helposti yhdisteltäviä asukokonaisuuksia ja auttaa rakentamaan toimivan vaatekaapin niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Sesongin trendit näkyvät väreissä, silueteissa ja kuoseissa. Tuotteilla on hyvä hinta/laatu suhde ja aina on jotain uutta tarjolla 6 kertaa sesongissa uudistuvista mallistoista.

www.yourface.fi