Tutustu vuoden 2017 osallistujiin. 

Kauppakeskukset, tavaratalot & muut isot toimijat

 

 

GALLERIA ESPLANAD

Pohjoisesplanadi 33

Helsingin ydinkeskustan Fashion District -korttelin muodostava Galleria Esplanad tarjoaa kattavan valikoiman kansainvälisiä huippumerkkejä arkeen ja juhlaan. Henkilökohtainen palvelu ja laadukkaat tuotteet ovat kulmakiviämme – tervetuloa kaupungin tyylikkäimpään kauppakeskukseen!

www.galleriaesplanad.fi

 
Kaivopiha.PNG

KAIVOPIHA

Uudistunut Kaivopihan kauppakeskus.

 

 

 
Citycenter_logo_MV_läpinäkyvä_tausta.png
 

KAUPPAKESKUS CITYCENTER

Keskuskadun ja Kaivokadun kulma

 Citycenter, urbaani kauppakeskus 50 vuotta Stadin sydämessä. 

www.citycenter.fi  & www.citycenter50.fi

 
forum.jpeg

KAUPPAKESKUS FORUM

 Mannerheimintie 14-20

New Forum for New Helsinki. Helsingin alkuperäinen kauppakeskus, uutena ja entistä ehompana. Tutustu tarjontaan linkistä:

www.forum.fi

 
Kamppi_logo_valkoinen tausta.jpg

KAUPPAKESKUS KAMPPI

Urho Kekkosen katu 1

Tutustuiko jo? Kampin uusi Kortteli tarjoaa kaikkea aamiaisesta lounaaseen, illalliseen jaafterworkiin. Herkullisen ruoan ohella tarjolla myös tasokkaita palveluita. 5.krs.

www.kamppi.fi/fi

 
kluuvi.png

KAUPPAKESKUS KLUUVI

Aleksanterinkatu

Rento ja asiakaslähtöinen kauppakeskus.

www.kluuvi.fi

 
Stockmann logo bw.jpg

STOCKMANN

Aleksanterinkatu 52

Täydelliset juhlat alkavat Stockmannilta. Toukokuussa Stockmann virittäytyy juhlatunnelmaan tarjoamalla laajan kattauksen ideoita ja tuotteita lahjaostoksilla oleville ja juhlapukua etsiville. Tervetuloa inspiroitumaan! 

www.stockmann.com

 
torikorttelit.jpeg

TORIKORTTELIT

Senaatintorin ja Kauppatorin välissä

Torikorttelit on Helsingin uusi vanha kaupunki, juuri remontoitu ja uudelleenavattu empirekeskusta Senaatintorin ja Kauppatorin välissä. Torikortteleista löytyy 17 ravintolaa ja kahvilaa, kivijalkakauppoja, kaupunginmuseo, elokuvateatteri, oma radioasema, tapahtumasaleja ja ihania sisäpihoja.

www.torikorttelit.fi

 
ddh.jpeg
 

DESIGN DISTRICT

Luovien tekijöiden keskittymä, joka levittäytyy Punavuoresta Kaartinkaupungin, Kampin ja Ullanlinnan suuntaan. 

Design District Helsinki on yli 200 muotoilullaan erottuvan toimijan keskittymä, Unescon designkaupungiksi nimetyn Helsingin luova ydin. Sen edustaman designkeskittymän merkittävyyttä ei kuvaa ainoastaan sen tunnetuimpien suomalaisen muotoilun lippulaivatoimijoiden, kuten Artekin, Marimekon ja Designmuseon mukanaolo, vaan myös jäsenistön monipuolisuus. Designputiikkien ja gallerioiden rinnalla verkostossa on   kokonaisvaltaisella muotoilullaan erottuvia ravintoloita, kahviloita ja hotelleja sekä kasvava luovien palveluiden tuottajien joukko.

www.designdistrict.fi