Yhteistyötahot 

HELSINKI_Tunnus_MUSTA.png

ESPAN LAVA

Espan lava on 137-vuotias ulkoilmalava keskellä Helsinkiä, kesäkauden aikana toukokuusta syyskuun alkuun lavalla nähdään yli sata ilmaiskonserttia ja kulttuuritapahtumaa. Espan lava tarjoaa monipuolista, kaikille avointa ja maksutonta ohjelmaa esteettömästi ja helposti ja lisää näin Helsingin keskustan elävyyttä sekä asukkaiden osallistumismahdollisuuksia.


Espan lava on vilkkaassa käytössä koko kesän 2019. Kesää rytmittävät 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä jazzfestivaali Jazz-Espa heinäkuussa, uutta kansanmusiikkia kattavasti esittelevä Etno-Espa elokuussa sekä viihteellistä sotilasmusiikkia tarjoava MIL-Espa läpi kesän. Espan lavalla kuhisee myös Taiteiden yön, Helsinki Priden, Helsinki-päivän ja muiden suurtapahtumien aikana.

www.espanlava.fi

europark-p-cityforum-1500px.jpg

EUROPARK

Helppoa pysäköintiä!

EuroParkilla on jo 40 vuoden kokemus pysäköintikohteiden operoimisesta ja kehittämisestä. EuroParkin toiminnan perusta on innovatiivinen ajattelu ja ratkaisut. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, mikä takaa tehokkaan pysäköintikohteiden operoinnin.

Asiakkaidemme mielikuva pysäköintikohteistamme on meille erityisen tärkeä tekijä. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja asiakasystävällistä pysäköintiä. EuroParkin pysäköintikohteet ovat hyvin hoidettuja, turvallisia, selkeästi opastettuja ja toimivia.

Tutustu www.europark.fi

Kiljavan Kesäleiri-180.jpg

LEIRIKESÄ RY

Maailman parhaita lastenleirejä ympäri vuoden!

Leirikesällä loma tuntuu siltä, miltä sen oikeasti pitää tuntua! Paljon kivaa tekemistä, uusia kavereita ja unohtumattomia elämyksiä!

Leirikesä järjestää monipuolista leiritoimintaa kouluikäisille lapsille ja nuorille koulujen loma-aikoina. Leireillämme nautitaan yhdessäolosta, liikutaan, seikkaillaan ja vietetään perinteistä leirielämää, vaikka nuotiolla istuen, kesäöinä teltassa nukkuen tai rannalla uiden. Leirikesän leirillä ei tarvitse olla yksin, aina on kavereita ympärillä ja tekemistä riittää.


Leirikesän toimintaa ovat kesällä järjestettävät Kiljavan Leirikesän leirit, Partiolaisten päiväleiritja Nikuvikenin Leirikesän leirit. Leiritoimintaa järjestetään myös syys- ja talvikaudella. Yöleirit järjestetään Kiljavalla Hyvinkäällä, Nikuvikenissä Porvoossa ja päiväleirit vaihtuvissa paikoissa pääkaupunkiseudulla. Vuosien saatossa Leirikesä on kasvanut Suomen suurimmaksi kaikille avoimien lastenleirien järjestäjäksi. Vuosittain Leirikesän leireillä leireilee noin 3 000 lasta.

Sosiaalinen lomatoiminta on myös tärkeä osa toimintaa: leirimaksuun saa tukea Veikkausvoittovaroista sosiaalisin, terveydellisin ja taloudellisin perustein. Leirikesä järjestää avoimia ja Veikkauksen tukemia leirejä rinnakkain ja yhdessä. Leiriläiset voivat osallistua leirille avoimen leirin tai Veikkauksen (STEA:n) tukemalle lasten lomalle, eli leirille. Leirimaksu on edullisempi STEA:n avustamassa leiritoiminnassa. Syitä ja perusteita leirimaksun tukemiselle STEA:n avustuksella on monia, esimerkiksi leiriläisen kasvun ja kehityksen tukeminen, terveydelliset syyt tai perheen haastava talous.

Leirikesän toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Leirikesän taustayhteisöt ovat Pääkaupunkiseudun partiolaiset ry sekä Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiö.

Lisää Leirikesän toiminnasta ja ensi kesän leireistä pääset lukemaan osoitteesta www.leiri.fi!