Vuoden 2019 Ihana Helsinki -osallistujat päivitetään huhtikussa 2019.
Voit tutustua vuoden 2018 Ihana Helsinki -osallistujiin alla.

Kauppakeskukset, tavaratalot & muut isot toimijat

 

 

GALLERIA ESPLANAD

Pohjoisesplanadi 33

Helsingin ydinkeskustan Fashion District -korttelin muodostava Galleria Esplanad tarjoaa kattavan valikoiman kansainvälisiä huippumerkkejä arkeen ja juhlaan. Henkilökohtainen palvelu ja laadukkaat tuotteet ovat kulmakiviämme – tervetuloa kaupungin tyylikkäimpään kauppakeskukseen!

www.galleriaesplanad.fi

 
Kaivopiha.PNG

KAIVOPIHA

Kukkiin kietoutunut Kaivopiha.

 

 

 
 
Kamppi-logo-RGB.png

KAUPPAKESKUS KAMPPI

Urho Kekkosen katu 1

Kauppakeskus Kamppi sijaitsee aivan Helsingin sydämessä. Sen 150 liikettä ja palvelua sekä laaja kahvila- ja ravintolatarjonta tarjoavat monipuolisen kattauksen jokaiselle shoppaajalle! 5. kerroksessa sijaitsevasta Korttelista löydät uniikkeja ravintoloita upealla näköalalla. Tervetuloa!

www.kamppi.fi

 
kluuvi.png

KAUPPAKESKUS KLUUVI

Aleksanterinkatu

Rento ja asiakaslähtöinen kauppakeskus.

www.kluuvi.fi

 
Stockmann logo bw.jpg

STOCKMANN

Aleksanterinkatu 52

Täydelliset juhlat alkavat Stockmannilta. Toukokuussa Stockmann virittäytyy juhlatunnelmaan tarjoamalla laajan kattauksen ideoita ja tuotteita lahjaostoksilla oleville ja juhlapukua etsiville. Tervetuloa inspiroitumaan! 

www.stockmann.com

 
torikorttelit.jpeg

TORIKORTTELIT

Senaatintorin ja Kauppatorin välissä

Helsingin historiallinen keskusta, kaupungin kauneimmat korttelit Senaatintorin ja Kauppatorin välissä hurmaavat kävijän kerta toisensa jälkeen. Torikorttelit on täynnä ravintoloita, kivijalkakauppoja, kulttuuria, arkkitehtuuria ja kauniita, läpikuljettavia sisäpihoja. Levähdä hetki Torikortteleiden Keskuspuistossa. Nauti napolilaista pizzaa kaupungin kuvatuimmalla kävelykadulla. Koe elokuva taivasalla, lämpimässä kesäyössä. Helsingin uusi vanha kaupunki kutsuu kesän viettoon!

www.torikorttelit.fi