Tutustu vuoden 2017 osallistujiin. 

 

Yksittäiset liikkeet

 

 
 
AARIKKALupiini_sormus_ring.jpg

AARIKKA

Pohjoisespalanadi 27

Aarikka on vuodesta 1954 lähtien ollut osa suomalaisen muotoilun perinnettä omalla ainutlaatuisella tavallaan. Käyttötarkoituksensa lisäksi Aarikka-tuotteilla on tärkeä tehtävä: tuottaa iloa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Valikoimiin kuuluu koruja ja piensisustustuotteita, joiden päämateriaalina on puu.

www.aarikka.com

 
artek kuva.jpeg

ARTEK HELSINKI

Keskuskatu 1B

Artek Helsinki lippulaivamyymälä toimii designin ja taiteen näyttämönä. Artekin kokoelma sisältää huonekaluja, valaisimia ja pientuotteita suomalaisilta mestareilta sekä johtavilta kansainvälisiltä suunnittelijoilta ja valmistajilta.

www.artek.fi

 
artisaanilogo_6cm.jpg

ARTISAANI

 Unioninkatu 28

Tervetuloa Artisaaniin! Artisaani on toiminut vuodesta 1975 suomalaisten taidekäsityöläisten ja muotoilijoiden omana myymälänä Unioninkadulla. Liikeidean takana oli Osuuskunta Helsingin käsityöläiset, joka avasi alan ensimmäisen yhteismyymälän Helsinkiin.
Tänään myymälää ylläpitää Pro Artisaani yhdistyksen jäsenet. Myytävänä on noin 60 suomalaisen taidekäsityöläisen korkealuokkaista, käsintehtyä studiotuotantoa ja uniikkiesineitä. Valikoimiin kuuluu vaatteita, asusteita, käsinpainettuja tekstiilejä, neuletöitä, laukkuja, koruja, keramiikkaa, lasia, puu- ja sisustustuotteita.

www.artisaani.fi

 

 
Logo Rita point Ihana Hki 1500 x 1500.jpg

BOUTIQUE FREDA

Fredrikinkatu 30

DANISH DESIGN Lola Ramona! Kenkiä, joissa on asennetta. Monipuolisin mallisto Lola Ramonaa, klassisesta mustasta rohkeisiin väreihin, matalakorkoisista huikeisiin stilettoihin.

www.boutiquefreda.com

 

CAFFI LASIPALATSI

Mannerheimintie 22-24

Caffista saa ehdottomasti Helsingin tuoreimmat kahvit suoraan omalta paahtimolta. Valikoimissamme on myös useita teelaatuja ja käsintehtyjä suklaita. Baarin puolella Suomen parhaat baristat valmistavat kahvijuomia tilauksestasi. 

www.caffi.fi

 
femminet.jpg
 

FEMINETT BOUTIQUE

Kluuvikatu 1

Feminett on perinteikäs naistenvaateliike Helsingin keskustassa, hotelli Kämpiä vastapäätä. Upeista tiloistamme löydät kaikki Euroopan tunnetuimmat merkkivaatteet. Asiantuntevat pukeutumisneuvojamme avustavat sinua yksittäisten vaatteiden tai vaatekokonaisuuksien valitsemisessa.

www.feminett.fi

 

FLYTOUR HELSINKI

Katajanokanlaituri 2b

Flytour Helsinki on Pohjoismaiden ensimmäinen 4D-tekniikalla toteutettu ennennäkemätön elokuvaelämys, joka kuljettaa katsojan Helsingin suosituimpiin nähtävyyksiin. Flytour Helsinki-kierros sukeltaa mm. Unescon maailmanperintökohteen Suomenlinnan tunneleihin kiertäen Helsingin monet nähtävyydet. Se virittää katsojan Seurasaaressa aitoon Suomi - tunnelmaan. Lennämme myös sisälle Tuomiokirkkoon. Tunnet tuulen kasvoilla, vesisumun iholla, sekä muita spesiaaliefektejä, tämän kymmenminuuttisen huikean lennon aikana. 

Helsingin Kauppatorin viereen noussut elokuvateatteri on jo itsessään näkemisen arvoinen. Huippuluokan äänentoistolla sekä erikoisefektein varustettu liikkuva 50-paikkainen katsomo on Pohjoismaissa ensimmäinen laatuaan. Teatteri toimii myös auditoriona, jota vuokrataan erilaisiin yritys- sekä yksityistilaisuuksiin.

Suomalaista innovaatiota ja kestävää kehitystä.

Arkkitehtuuriltaan Flytour Helsinki edustaa uuden ajan suomalaista muotoilua ja toimii näyttämönä suomalaiselle osaamiselle. Hankkeessa ovat näyttävästi mukana Stora Enso, Paroc Finland, Genelec ja Saas Instruments. 

www.flytourxd.com

 

FOTOYKS KAIVOPIHA

Mannerheimintie 3

Fotoyks-myymälästä saat passi-, viisumi- ja muut henkilökuvat heti mukaan. Voit tilata paikan päällä aidot valokuvat digikuvistasi tai vaikka puhelimesta. Lisäksi saat kaikki filmikuvapalvelut, kuvakortit ja -kalenterit, kuvatuotteet ja mm. digitoinnit. Kuvakirjan tekoon saat myymälässä henkilökohtaista opastusta.

www.fotoyks.fi

 
Galleria_Mafka&Alakoski_Iso_Roobertinkatu19.jpg

GALLERIA MAFKA&ALAKOSKI

Iso Roobertinkatu 19

Galleria Mafka&Alakoski on suomalaiseen nykylasiin keskittyvä galleria & myymälä. Galleriassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja myymälästä löytyy aina valikoima laadukasta käyttö- ja taidelasia. Galleria sijaitsee Punavuoren sydämessä, Iso Roobertinkadulla ja on Design District Helsingin jäsen. Galleriaa ylläpitävät lasitaiteilijat, lasinpuhaltaja Marja Hepo-aho ja lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski, joiden Lasistudio Mafka&Alakoski toimii Riihimäellä entisen lasitehtaan tiloissa.

www.mafka-alakoski.fi

 

GAUDETE

Pursimiehenkatu 3

Vaateliike Gaudete myy laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä sekoitettuna vaihtuvaan valikoimaan ihania helmiä pieniltä merkeiltä. Löydät valikoimastamme mm. skandinaavisia ja ranskalaisia merkkejä kuten Acne Studios, Samsoe & Samsoe, Zadig & Voltaire ja Swildens. 15-vuotinen Fredan liike muutti juuri Pursimiehenkatu 3:een, ihanan rentoon ja kauniiseen Viiskulmaan.

Clothing store Gaudete sells a mix of quality basics and beautiful feminine pieces from changing selection of bigger and smaller brands. You can find brands such as Acne Studios, Samsoe & Samsoe, Zadig & Voltaire and Swildens. Our 15 year old store just moved from Fredrikinkatu to Pursimiehenkatu 3 in relaxed neighborhood of Viiskulma.

www.gaudete.com

 

 

HALONEN

Pohjoisesplanadi 37

Inspiroidu muodista Halosella. Halonen Espa tarjoaa yli 2000 neliötä muotia miehille ja naisille. Löydät meiltä suosituimmat tuotemerkit rentoon pukeutumiseen, kuten Tom Tailor, Guess, Armedangels, Soyaconcept, tai vähän virallisempaan työ- ja juhlapukeutumiseen, kuten Turo, Matinique, tai S.Oliver Premium.  Kenkäosastolta löydät kengät jokaiseen sesonkiin supersuosituilta merkeiltä, kuten Vagabond, Gabor, Rieker tai Converse.  Jos pukeutuminen tuottaa päänvaivaa tai kaipaat uutta piristystä lookiisi, varaa aika koulutetulle pukeutumisneuvojalle Halonen Espalla, osoitteessa

www.halonen.fi

 

HALTI HELSINKI STORE

 Keskuskatu 7

Haltin lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin keskustan sydämessä. Upea sijainti yhdistettynä tarkoin harkittuihin visuaalisiin yksityiskohtiin tarjoaa erityisen ostoselämyksen sekä tuo esille Halti brändin parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa inspiroitumaan ulkona liikkumisen nautinnosta ja tutustumaan
monipuoliseen lajikirjoon soveltuvaan tuotevalikoimaan!

www.halti.fi

 

HOTEL LILLA ROBETRS

Pieni Roobertinkatu 1-3

Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista, modernia viihtyvyyttä elegantissa ja historiallisessa ympäristössä. Hotellin tyylikkäässä aulassa saattaa aistia talon alkuperäisen aikakauden ja historian. Hotellin sijainti aivan Helsingin vilkkaimman business-alueen ja hienoimpien arvoasuinalueiden välissä tekee hotellista täydellisen ja helpon kodin sekä liike- että vapaa-ajan vierailuille. Miellyttävän hiljainen Pikku Roobertinkatu varmistaa viihtyisän ja rauhallisen oleskelun Hotel Lilla Robertsissa, kuitenkin ainoastaan kivenheiton päässä kaupungin suosituimmista ravintola- ja baarielämän vetonauloista.

www.lillaroberts.fi

 
        

 

 

 

IVANA HELSINKI PAOLA SUHONEN

Uudenmaankatu 15

Love Stories, Road Trips, Dresses // Beauty & Wildwood Vagabonds

www.ivanahelsinki.com

 
 

JOHANNA GULLICHSEN

Fredrikinkatu 18

Johanna Gullichsen on suomalainen tekstiilialan yritys, jonka ydin perustuu laadukkaisiin kotimaassa kudottuihin kankaisiin. Yrityksen suosituin mallisto Normandie täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Kankaiden lisäksi mallistoon kuuluu sisustustuotteita, laukkuja ja uniikkeja lifestyletuotteita.

www.johannagullichsen.com

 

KARKKIKAUPPA SWEETHEART

Uudenmaankatu 32,

KarkkikauppaSweetheartista löydät mm. Helsingissä käsintehtyjä makeisia.

www.sweetheart.fi

 
KILROY_CORPORATE_WB.png

KILROY

Kaivokatu 10 A

Helsingin menevin matkatoimisto! KILROY on erikoistunut räätälöityjen matkailutuotteiden ja -palvelujen tarjoamiseen kaikille seikkailunhaluisille. Pyrimme auttamaan ihmisiä toteuttamaan unelmiaan matkailun ja opintojen kautta, jakaen omia kokemuksiamme maailmalta!

www.kilroy.fi

 

LUSH

Mannerheimintie 5

Tuoretta ja käsintehtyä kosmetiikkaa. Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa tuoreista luomuhedelmistä- ja vihannneksista, kaikkein hienoimmista eteerisistä öljyistä ja turvallisista synteettisistä raaka-aineista. Liikkeessä pääset kokeilemaan tuotteitamme ja samalla saat pienen hemmotteluhetken huumaavien tuoksujen keskellä.

www.lush.fi

 
MiiaMagia-ShopSign-WhiteBG-1500px.jpg
 

MAI NIEMI FINNISH FAIRYTALE SHOP

Katariinankatu 4

Muotitaiteilija Mai Niemen tuotemerkki Finnish Fairytale on modernia kansallispukumuotia, joka on yhdistelmä alkuvoimaista elämystä, käytännön hyvinvointia ja luonnonläheisyyttä.

Main taikavaatekaapin ajattomia, joka sesonkiin ja tilaisuuteen kaiken kokoisille ja ikäisille sopivia yhden koon neuleita, mekkoja, asusteita ja orgaanisia tekstiilikoruja voi yhdistellä keskenään luovasti ja yksilöllisesti ja uudistaa niillä olemassaolevia vaatteita.

Kaikki tuotteet ovat käsin valmistettu Suomessa luonnonmateriaaleista.

Mai Niemi saa innoituksensa Suomen luonnosta ja kulttuurista, erityisesti Kalevalasta ja suomalais-ugrilaisuudesta. Hänen designinsa on modernia, ajatonta, naisellista ja vapauttavaa ja se on yhdistelmä taidetta, muotia, fantasiaa ja hyvinvointia.

Finnish Fairytale Shop sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Bockin talossa (rak.1763) Helsingin Senaatintorilla. Valikoimiin kuuluu myös usean suomalaisen taiteilijan tuotteita mm. vaatteita, koruja, taidetta ja kirjoja.

Aukioloajat: ma-pe 10-18, la-su 10-16.

www.mainiemi.com
 

 
Marimekko_Logo_79481-page-001 (1).jpg

MARIMEKKO

Aleksinkulma - Aleksanterinkatu 50, Forum - Mannerheimintie 20, Mikonkatu - Mikonkatu 1

Marimekko on omaperäisistä väreistään ja kuvioistaan ympäri maailmaa tunnettu suomalainen designtalo. Vuonna 1951 visionaarisen Armi Ratian perustamaa Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä todellisista lifestyle-brändeistä, joka yhdistää muodin, asusteet ja kodinsisustuksen yhdeksi ainutlaatuiseksi elämäntavaksi.

www.marimekko.com

 
     

 

 

MASAI / J-NEN

Ateneuminkuja

Erittäin laaja valikoima MASAI -mallistoa. Liike on suunnattu aikuisille naisille, koot 38-52. Lisäksi supersuositut Laurie -ihmehousut ja paljon muuta persoonnallista pukeutumista. Ewa i Walla, Pont Neuf, Grizas, Rummirusina, Mara Cibbuci. Tervetuloa meille!

www.vaateliikej-nen.fi

 

MIIA MAGIA DESIGN

Punavuorenkatu 7

Miia Magia Design koruateljee Punavuoren sydämessä. Miia Magia Design-korut tunnetaan ajattomasta ja minimalistisesta tyylikkyydestä sekä perinteitä rikkovista ja laadukkaista materiaalivalinnoista. Korut suunnittelee ja valmistaa vaatetusalan artesaani-korusuunnittelija Miia Magia. Hänet tunnetaan myös menestyneenä dj:nä ja meikkitaiteilijana.

www.miiamagia.com

 
Momono_kuva_colours-2.jpg

MOMONO

Annankatu 12

YLLÄTYKSELLISTÄ JA YHTEENSOPIVAA - Inspiroidu uudesta ja vanhasta. Momono on taidetta, designia ja sisustusta yhdessä myymälässä.
Japanin kielen sana momono 桃野 tarkoittaa persikkatarhaa.

www.momono.fi

 
     

 

 

MY O MY - LADIES

Aleksanterinkatu 36

Multi-brand designer fashion store for women. Since 2008. Carrying brands like Acne Studios, Kenzo, Stella McCartney, Theory, Alexander Wang, Rag & Bone, Vince, Carven, MSGM and Sonia by Sonia Rykiel. IHANA HELSINKI Campaign: All the clothing -15 % 18-21.5.2017!  Finders keepers, losers weepers. 

www.myomy.fi

 

MY O MY - MEN

Erottajankatu 9

Multi-brand designer fashion store for men. Since 2011. Carrying brands like Marni, Barena Venezia, S.N.S. Herning, Sunspel, Soulland, Grenson, Mismo, Hansen, Porter Yoshida & Co, Adidas... IHANA HELSINKI campaign: All the clothing -15 % 18-21.5.2017!

www.myomy.fi

 

NANSO

Mikonkatu 2

1920-luvulta lähtien suomalaisia naisia pukenut Nanso on nyt. Se säilyy, muuttuu ja elää. Huolehdimme laadusta, trendeistä ja vastuullisista valinnoista, jotta sinä voit keskittyä tärkeimpään. Olemaan oma itsesi ja elämään tässä hetkessä.

www.nansogroup.com

 

NIDE

Fredrikinkatu 35

Kirjakauppa.
Bookstore.
Bokhandel.
書店。
Olemme valikoineet kaupan tuotteet huolella, rakkaudella kirjaa kohtaan.  

www.nidekauppa.fi

 
 
Preview.jpeg

NOANOA

Yliopistonkatu 7 & Yrjönkatu 34

Noa Noa on tanskalainen naisten ja tyttöjen vaatebrändi. Meiltä löydät naiselliset, ajattomat ja egologisesti ihanat vaatteet ja asusteet. Tyttöjen mallisto saatavilla ainoastaan Yrjönkadun myymälästä.

www.noanoa.com

 

NOUGAT

Bulevardi 11

Kaunis sisustusliike Bulevardilla. Harmoninen kokonaisuus niin kotimaisia kuin pohjoismaisia merkkejä. 

www.nougat.fi

 
pajabureau_logo_levea_web.png

PAJA&BUREAU

Korkeavuorenkatu 7

Paja&Bureau on yhteisöllinen verstas, suunnittelustudio ja näyttelytila Punavuoren sydämessä. Tiloissa toimii sisustustuotteiden suunnittelua ja valmistusta sekä tilasuunnittelua tarjoava Paja&Bureau Oy sekä korukollektiivi Luo, joka on korumuotoilijoista ja kultasepistä koostuva yhteisö. 

www.pajabureau.fi

 
Pore_logo.jpg

PORE HELSINKI

Korkeavuorenkatu 3

Pore Helsinki on design-, lifestyle- ja sisustusliike. Valikoimassa on mattoja, valaisimia, pienkalusteita, tekstiilejä sekä laukkuja, huiveja ja koruja. Valikoima koostuu pääosin tuotteista, jotka on tuotettu Reilun Kaupan periaattein. Suurta osaa tuotteistamme et löydä mistään muualta.

www.porehelsinki.fi

 

R-COLLECTION

Fredrikinkatu 34

Suomalaista rentoa tyylikkyyttä ja ajattomia klassikoita. Kajaanilainen perheyritys sekä kansainvälinen brändi, joka valmistaa rennon tyylikkäitä ja ajattomia vapaa-ajan vaatteita. 

www.r-collection.fi

 
rils.jpeg

RIL'S SHOP

Pohjoisesplanadi 25

Ril's tarjoaa modernille, laatua arvostavalle naiselle asut niin arkeen kuin juhlaankin. Panostamme hyvään hinta-laatusuhteeseen, suomalaiseen suunnitteluun ja ajattomaan designiin.

www.rils.com

 
Silver.jpeg

SILVER ART & FABER ART

Korkeavuorenkatu 3

Meiltä löydät trendikkäät SAC hopeakorut, oman sepän valmistamat timantti ja jalokivikorut, ihanat helmet sekä Carrs lahjat. Kosta Boda ja Orrefors taidelasit. Meiltä myös kaiverrukset, punonnat, kiillotukset ja korjaustyöt.

www.silverart.fi ja www.faberart.fi

 

 
oiva kuva ihana helsinki.jpg

SAUSO / HELSINKI

Eerikinkatu 1

Sauso/Helsinki on perustettu 1929. Valmistamme laadukkaat nahkakäsineet jo vuosisatoja vanhoilla käsityömenetelmillä, joilla taataan omaa luokkaansa oleva käsineiden istuvuus. Käyttämämme nahkalaadut ovat eettisesti tuotettuja. 

www.sauso.com

 
westerback_logo.jpg

WESTERBACK 1897

Keskuskatu 5

Meillä Westerbackilla on pitkät perinteet kellosita ja koruista. Haluamme olla kaupungin parhaasta palvelusta tunnettu kelloliike. 

 www.westerback.fi